Meidän tarinamme

Olemme pieni yritys, jolla on suuret unelmat ja joka on keskittynyt innovaatioihin ja ratkaisuihin – tarkoituksena löytää tapoja helpottamaan ihmisten elämää. Mukavuus on tärkeää tässä nopeassa ja vilkkaassa yhteiskunnassa, jossa asumme. Maailma on nykyään globaali ja ihmiset matkustavat joko turisteina tai työn takia ympäri maailmaa; ruoka on se, joka yhdistää heitä kaikkia. Makuasioista ei voi kiistellä ja se on totta, mutta kaikki haluavat tietää, mitä syömme joko allergioista johtuvista syistä tai muista ruokarajoituksista. Matkustaminen on intohimomme ja lukuisista omakohtaisista kokemuksista olemme nähneet ettei ruokalistaa ole saatavilla eri kielillä tai edes ymmärrettävillä aakkosilla. Nämä kokemukset veivät meidät ajatukseen luoda TRAMEN.

 

Tiimillämme on kokemusta sekä ravintola-alalta, että IT-alasta. Tiedämme, millaista on kun tarjoilijan ja asiakkaan välillä ei ole yhteistä kieltä ja kommunikointiin käytetään eleitä ja käsiä. Lisäksi meillä on kokemusta monimutkaisten IT-järjestelmien toimittamisesta, jotka ovat helpottaneet ja vaikuttaneet positiivisesti ihmisten elämään. Näiden kahden kokemuksen yhdistämisestä päätimme kehittää TRAMENin.

 

Etsittyämme yhtiön, joka pystyisi luomaan ideastamme hedelmän, löysimme Novenden. Yrityksen jolla on taitoa, kokemusta ja intohimoa luoda uutta.