Lexoni menunë në gjuhën tuaj
Përkthejeni menunë tuaj ne 36 gjuhë
私の言語でのメニュー
Menuja e juaj ne gjuhën time ☺
Previous
Next

Restaurant?

 • Përkthejeni menunë tuaj duke përdorur TRAMEN në shumë gjuhë duke ruajtur vetëm versionin origjinal të tij në Portalin e Restoranit tuaj
 • Redaktoni gjithçka që dëshironi nëse jeni të pakënaqur me përkthimin e motorit të përkthyesit TRAMEN
 • Përditësoni menunë tuaj sa herë që është e nevojshme dhe TRAMEN do të kujdesët për pjesën tjetër
 • Heqni qafe orë të shpenzuara për përkthimin, printimin dhe ruajtjën, si dhe pastrimin e menutë që janë të përkthyer në një sasi të kufizuar gjuhësh
 • Ulni ndjeshëm shpenzimet tuaja
 • Merrni kontrollin kur dhe si doni të bëni ndryshime ne menu
 • Regjistrohuni TANI dhe ofrojuni klientit këtë shërbim shtesë me një çmim i të volitshëm

Klienti i restaurantit?

 • Është FALAS dhe i thjeshtë për t’u përdorur!
 • Për përdoruesit që përdorin TRAMEN aplikacionin për herë të parë:
  Shkarkoni
   /  aplikacionin → Zgjidhni gjuhën → Zgjidhni Restorantin → ju keni qasje në menunë në gjuhën tuaj të zgjedhur
 • Pasi të keni shkarkuar:
  Hapni aplikacionin → Zgjidhni restorantin → Lexojeni menunë në gjuhën tuaj të zgjedhur
 • NUK KA regjistrim me një listë të gjatë të detajeve që duhet ti jepni
 • NUK keni nevojë të mbani mend një emër përdoruesi ose fjalëkalim (nuk ka kërkesa, të tilla si të forta ose të dobëta ☺)
 • Mundësi për të ndryshuar gjuhën nëse është e nevojshme

Si të përfitoni më së miri nga TRAMEN?

Në TRAMEN, ne besojmë që restorantet mund të përfitojnë më të mirën nga ne nëse zbatohet parimi KISS (“keep it simple, stupid”) kur krijohet menuja. Menyja përkthehet për herë të parë duke përdorur makinën Translator. Sidoqoftë, një rishikim do të ishte i dobishëm pasi nuk është sekret që – pavarësisht se sa e mirë është makina përkthyese- ajo është akoma një makinë dhe për këtë arsye, nuk mund të deshifrojë gjithçka në të gjitha gjuhët e mundshme me saktësi të plotë. Për ta zgjidhur këtë, këtu janë disa shembuj të mirë se si një pjatë e përshkruar thjesht në gjuhën angleze mund të përkthehet lehtësisht në shumë gjuhë me saktësi:

 

 • Pappardelle pasta, ragout of lamb from Åland and Pecorino Romano cheese
 • Lamb tenderloin, chili-coffee sauce, seasonal vegetables and potato slices
 • Liver, bacon, fried onion, vegetables, lingonberry and mashed potatoes

TRAMEN do të përkthejë menunë tuaj në

Në dispozicion për iOS dhe Android

TRAMEN është aplikacion falas për t’u përdorur për klientët e Restorantit atëherë kur Restoranti i përdor shërbimet e TRAMEN dhe ju mund të shkarkoni falas nga Apple Store dhe Play Store.

Regjistrohu tani

Hej Restorant, regjistrohu falas dhe provo TRAMEN dhe mundësi të shkëlqyera që TRAMEN i ofron. Mund të provoni se si funksionon gjithçka pa asnjë kufizim dhe pa nevojë për Kartë krediti.